WIJ ZIJN PSI-VRANSEN

Samenwerken?

Maalderij 21D, 1185 ZB Amstelveen
Postbus 12330
1100 AH AMSTERDAM
KvK nr.: 34234791
Telefoon: +31 20 495 38 38
(ma. t/m vrij. 08.00 – 17.30 uur)

Een greep uit wat we doen

"Van creatie tot fulfilment"

De Trombosestichting Nederland werkt al jaren graag samen met PSI-Vransen. Zij verzorgen meerdere DM’s voor de Trombosestichting, van creatie tot fulfilment. En met succes!

Yen-li Busscher Trombosestichting

"Zeker een aanrader!"

Wij hebben PSI-Vransen in de afgelopen jaren leren kennen als een prettige en betrouwbare partner waarmee het fijn samenwerken is. De communicatie is helder, gemaakte afspraken worden nagekomen en onze opdrachten worden tegen een goede kwaliteit-prijs verhouding uitgevoerd. Zeker een aanrader!

Menno Broekhof Edelcollecties

"Fijne samenwerking!"

“Snel schakelen, met je meedenken en duidelijk communiceren. Samen met PSI-Vransen direct mails versturen is een aanrader!”

Loraine Vissers MS Mode

"De mensen maken het verschil"

PSI is een witte raaf in drukkers & Direct Marketing land; de specialisten zijn daar niet bezig met hun ego’s, met het verkopen van zoveel mogelijk drukwerk of het slijten van zo duur mogelijke concepten. De mensen bij PSI zijn vooral bezig met het vinden van oplossingen voor hun klanten. Op een no nonsense manier helpen ze mee in het totale scala van bedenken van concept tot drukwerk op deurmat of op een meer deelgebieden daarvan. Ze helpen waar gewenst op een praktisch ingestelde manier en dankzij hun vele jarenlange ervaring op Direct Mail gebied en onverminderde tomeloze energie plus inzet voor hun klanten weten ze de grootste uitdagingen tot een goed einde te brengen. Soms is iets te mooi om waar te zijn maar dat geldt hier niet. Zit je te denken aan een Direct Marketing campagne dan zou mijn advies ook zijn om aan Peter, Karin, Nathalie, Annette en Menno te vragen om eens langs te komen voor een kopje koffie. Ze zullen je in ieder geval met plezier verder op weg te helpen of je nu wel of niet bij hen inkoop.

Ed Voeten Bakker International

"Professionele leuke samenwerking"

Voor onze 11 dagbladen met een betaalde oplage van meer dan 1,3 miljoen verwelkomen wij wekelijks veel nieuwe abonnees. Huis aan Huis en DM vervullen hierin zowel voor de grote landelijke campagnes als in de conversiefunnel een belangrijke rol. Een betrouwbare en flexibele DM-partner met veel specialistische kennis is voor ons dan ook onontbeerlijk. Met PSI werken wij al jaren intensief samen. Door mee te denken, pro-actief met ideeen te komen en problemen op te lossen heeft dit geleid tot een professionele leuke samenwerking, naar grote tevredenheid van allen.

Robert Vink de Persgroep Nederland

“Ervaring waar wij trots op zijn”